MP3 center Izpit za čoln Ko bodo temperature dovolj visoke, bom lahko izpit za čoln končno krstila

Ko bodo temperature dovolj visoke, bom lahko izpit za čoln končno krstila

Le še nekaj tednov moram počakati in izpit za čoln bom lahko krstila s prvo samostojno vožnjo. Pod pogojem, da nisem že česa pozabila, ampak mislim, da je moj, spomnim kar dober še pri teh letih. Morda me bolj daje strah, ko bom šla prvič sama po morju s svojim čolnom. Niti nisem popolnoma prepričana, ali bom to zares, naredi čisto sama ali pa bom vseeno s seboj vzela koga, ki se na to tudi spozna in me bo malce vodil. Mislim, da bi bilo vseeno, precej boj pametno, da se odločim za prve nekajkrat za nekaj takšnega.

Vseeno se ne bi popolnoma zanašala le na to, da sedaj, ko imam izpit za čoln vse, znam. Vem, da mi primanjkuje še zelo veliko prakse in to bi rada naredila zelo kmalu. Predvsem zato, ker si zelo želim, da bi lahko bila resnično, lahko sama na čolnu, ko si bom to zaželela. Ko bom pa želela kakšno družbo, bom pa seveda koga povabila.

Ko bodo temperature dovolj visoke, bom lahko izpit za čoln končno krstila

Vreme je res že zelo lepo in tudi temperature se zelo lepo dvigujejo, vseeno pa še ni dovolj toplo, da bi šla na morje s čolnom in bi izpit za čoln lahko končno krstila. Vsaj jaz ne, ker je veter lahko vseeno še preveč hladen na trenutke. Če bi šla na Hrvaško obalo verjetno niti ne bi bil problem, ampak bi vseeno raje šla na slovensko obalo, ker se mi zdi, da bi bilo, za kaj dlje lahko precej bolj zakompliciran in tega si na začetek ne želim. Čeprav imam izpit za čoln, ki je veljaven povsod. Zato bom morala še nekaj tednov počakati, da se še malce bolje otopli.

Zelo sem že neučakana, saj ta trenutek čakam že od lanskega leta in sem komaj prišla do časa, da se izpit za čoln naredi in se lahko končno veselim voženj po morju.