MP3 center Lovska trgovina Lovska trgovina mi je zagotovila vso lovsko opremo

Lovska trgovina mi je zagotovila vso lovsko opremo

Ko sem bil še zelo mlad, se spomnim, da sem se velikokrat zelo rad odpravil z očetom na pripravo za lov, kjer pa je bila zelo pogosta postajanka lovska trgovina. Lovska trgovina pa mi je bila najljubši del vsega tega, saj mi je bilo zelo fascinantna, zaradi vse opreme, ki so jo tam prodajali, torej lovske opreme.

Tako pa sem bil vedno vesel, ko me je oče poklical, ter mi rekel, da naj grem z njim, da mu pomagam pripraviti vso lovsko opremo. Nato, ko pa sem odrasel, pa me je tudi kdaj povabil, da se z njim odpravim na lov. To pa me je zelo razveselilo, saj sem se vedno želel odpraviti z njim, vendar sem bil premlad. Tako pa sem se sedaj tudi sam moral odpraviti po vso opremo, ki jo bom potreboval za lov, kar pa mi je zagotovila lovska trgovina. Odprava v lovsko trgovino pa mi je bila zelo nostalgična, ter še toliko bolj zanimiva, saj sem tokrat kupoval opremo zase. To pa je vključevalo razna oblačila, ki so kamuflažna, nato pa še lovski nahrbtnik in druge pripomočke, ki mi bodo pomagali, da bom lahko pomagal očetu na lovu.

Lovska trgovina mi je zagotovila vso lovsko opremo

Tako pa sem se po nakupu v lovski trgovini res odpravil naravnost k očetu, kjer sva se pripravila, da se bova naslednje jutro odpravila v gozd na lov. Tako pa sva pripravila vso opremo in podobno, kjer pa sva še ugotovila, da nama zmanjkuje nabojev, zaradi česar pa je morala biti lovska trgovina ponovna postajanka. Tako sem se naslednje jutro zgodaj zjutraj odpravil še do lovske trgovine, kjer sem si kupil še potrebne naboje za puško.

Nato pa sva bila le pripravljena, da sva se odpravila na lov, za kar pa sem bil zelo navdušen, saj se mi je končno izpolnila ta želja, katero sem imel že zelo dolgo.