MP3 center Menstrualni krči Spomin na čas, ko so bili menstrualni krči neznosni

Spomin na čas, ko so bili menstrualni krči neznosni

Sama sem vrsto let trpela za hudimi menstrualnimi krči, preden sem ugotovila, kaj lahko naredim. Vsakič, ko je nastopila, sem morala vzeti kar precejšnje število tablet proti bolečinam, da sem preživela. 

Na to sem se spomnila pred prejšnji dan, ker se mi je pripetilo isto in sem skoraj na istem. Na srečo sem dokaj hitro ugotovila, da se to dogaja in sem hitro vzela dovolj močno tableto proti bolečinam. Kar nekaj dni sem razmišljala o tem, zakaj je do tega prišlo, saj že kar nekaj let zelo pazim na to, kaj jem in ne bi smel biti problem. Potem sem se pa spomnila, da sem pojedla kar nekaj sladkorja in tudi malce večkrat sem spila kakšen alkohol, pa se je verjetno to poznalo. 

Spomin na čas, ko so bili menstrualni krči neznosni

Ne bom sicer tega trdila prehitro, ker moram vseeno to teorijo potrditi. Glede na to, da mi nič od tega kaj preveč ni všeč, bom skoraj zagotovo brez težav preverila, ali je bil res to problem. Le kakšen mesec moram počakati, da pride zopet na vrsto menstruacija in bom to lahko potrdila. Do takrat se moram pa paziti s prehrano in ostalimi stvarmi. Najverjetneje ne bo pretirano velik problem, ne bom pa popolnoma prepričana o tem, saj se lahko hitro zgodi, da gre vse po drugačnem načrtu glede na to, da je moje življenje vedno bolj nepredvidljivo. 

Moram pa priznati, da res nisem navajena takšnih bolečin in prav komaj čakam, da bo še kakšen dan mimo, in bom lahko pozabila na te nadležne bolečine. Prav ne vem, kako sem včasih preživela, ko sem to imela vsak mesec.