MP3 center Trampolini Trampolini in naši otroci

Trampolini in naši otroci

Kako pa je pri vas, ali imate tudi vi doma trampolin?  Sama mislim, da so trampolini veliko bolj popularni v vaseh in manjših krajih, kjer otroci ne živijo v mestu. Otroci v mestu, pa imajo kakšne adrenalinske parke blizu in gredo raje tja. Tudi mi nismo doma v mestu in tako je pred našo hišo trampolin. Ker je naš sin najstarejši v vasi, smo imeli trampolin prvi. V vasi smo sosedje prijatelji med seboj, tako, da smo se kar hitro dogovorili, da lahko vsi otroci pridejo na trampolino k nam. Zakaj bi bili pred vsako hišo trampolini, to res nima smisla. Ker otrokom so trampolini nekaj časa zanimivi, potem pa nanje pozabijo. 

Tako imamo večkrat pred hišo polno otrok. Jaz sem vesela, da je tako. Zelo rada imam otroke in tako jim večkrat tudi kaj pripravim. Včasih pa tudi druge mamice presenetijo in kupijo pice za vse otroke. Tako se sproti dogovarjamo. Prav všeč mi je, da se vsi tako zelo razumemo. Da nihče v vasi ni ljubosumen, tečen in se grdo obnaša. To je res redkost. Tako včasih opazujem otroke, kako zelo fajn se imajo, ko se igrajo in skačejo. Trampolini so lahko resnično dobra zabava in rekreacija za otroke. Toliko smeha kot slišim jaz, potem vem, da bodo domov prišli dobre volje in utrujeni od skakanja. 

Seveda pa jih je potrebno tudi pogledati in včasih tudi malo ustaviti, če je kdo malo preveč samozavesten. Da ne bi prišlo do kakšne poškodbe. Večkrat sem morala odreagirati zato, ker je več otrok visoko skakalo skupaj. Seveda sem se bala, da bo kdo skočil na drugega. Tako sem jim razložila pravila in lahko rečem, da se jih držijo vsi. Kajti dobro me poznajo, da če ne bodo upoštevali pravil, da ne bom več dovolila skakanja. 

Trampolini so lahko dobra zabava.